Vi jobbar med Color Sublime Den första ammoniakfri färgbehandlingen från Revlon Professional som gör det möjligt för kunden att själv välja doft för en exklusiv salongsupplevelse. Color Sublime ger upp till 100% täckning av gråa går, enastående ljusreflektion, långvarig färg, ett jämnt färgresultat och är samtidigt skonsamt för hårfibrerna. Färgbehandlingen kommer i ett brett spektrum av färger som ger ett naturligt och vårdande färgresultat.
Så här motverkar vi coronaviruset!

  • Vem som helst
  • För sparandet och betalande med betalkort använder vi Stripes tjänst för betalningar. Stripes tjänst är PCI-certifierad och är en, internationellt ansedd, pålitlig transaktionstjänst. Vi ser endast de fyra sista siffrorna av betalkorten, samt giltighetstiden. Du kan läsa mer om Stripes säkerhet här.

    För användaren kan man inte boka tjänsten via webbokningen. Du kan kontakta salongen direkt per telefon 08-6508800 / 0704227525.

    För användaren Tyvärr tillåter inte webbokningen den valda tiden längre. Kontakta salongen direkt på telefonnummer 08-6508800 / 0704227525.